2010. augusztus 28., szombat

Blogtalálkozó

Hol is kezdjem... Először is nagyon nagy izgalommal indultam reggel itthonról. Annyira nagyban, hogy a csere ajándékot itthon hagytam az ajtóban, ahova azért tettem, hogy ne hagyjam itthon.:))) Időben észrevettem, így gyorsan vissza tudtam szaladni érte. Így, megnyugodva értem a művelődési házba, ahol még csak gyülekezőben voltunk.
Aztán egyszer csak, egy szemvillanással később már ott álltam a Miciségek és fércek közt Toritextil Vikivel és anyukájával, valamint piroseperrel. Nagyon jót beszélgettünk, sok jó tanácsot kaptam, amit ezúton is köszönök nektek lányok. Pirosepernek hála talán belefogok komolyabban a varrásba és akkor talán a kapott varrógépem nem fog itt porosodni. Valamint megcsodálhattam a cuppantott füliket és a gombaváros képeket is, melyek élőben is nagyon tetszettek.
A csere ajándék átadás kicsit gyorsan ment. Én a Matula ikrek Zsuzsijától kaptam egy kis csomagot, melyben vasalható képek és csomózott karkötők voltak. Nagyon szép, igényes karkötők, nézzétek meg:



Az én ajándékom Diához került. Remélem örül neki és hasznát fogja venni. Hogy mit kapott, azt majd egy következő bejegyzésben fogom megmutatni. Sajnálom, hogy nem tudtam vele megismerkedni. Kerestem miután átadtam az ajándékom, de olyan sokan voltunk, hogy nem sikerült megtalálnom.:(
Ezután kinema szépséges üvegékszerei és punkyjazz gyönyörű horgolmányainak asztalához ültünk oda, ahol találkoztam Vera Násfával, sesame-mal, Norikoval, byme Évivel... és ha most valakit lefelejtek, annak elnézését kérem, de annyi mindenkivel most találkoztam először, hogy nehéz mindenre vissza emlékeznem. Azt viszont tudom, hogy mindegyikükkel kivitél nélkül nagyon jót beszélgettem.:)))

Norikoval csereberéltünk is. Megtetszett neki a bálnám, cserébe kaptam 3 különleges kitűzőt, amit magam választhattam ki. Nagyon szépek, nem is tudom eldönteni melyik a kedvenc. Talán mind. :)



Aztán a jelen lévő legkisebb Kinema gyűrű tulajdonosa lettem. Annyira megtetszett, annyira én vagyok. Új dolgokra inspirál már most.



Végül pedig, bár ez nem mai szerzemény, de szeretnék eldicsekedni vele. Enyém a fehér toritextil övtáska, melyet amióta megkaptam lerobbantani nem lehet rólam. Nagyon szeretem.

15 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy te is is érezted magad! :)Én a csereberés ajándékozásról sajna lemaradtam, de legközelebb majd igyekszem odatalálni! :) A blogomon van egy kép amin az ujjbábjaid szerepelnek, ha szeretnéd mentsd le nyugodtan! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is sajnálom, hogy nem volt elég időnk beszélgetni, de majd legközelebb.:))) Köszi a képet, lementettem, ki is fogom tenni.

    VálaszTörlés
  3. Nem akart senki beszélni magáról, ezért ment le ilyen gyorsan :(( Szépek a szerzeményeid, és széped adtál Diának, biztosan örült neki :))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök, hogy találkoztunk! :)) Szeptember elején kifosztjuk a gyöngynagykert! ;D

    VálaszTörlés
  5. Gina: Én nagyon sajnálom, hogy senki nem akart beszélni. Legközelebb esetleg mindenki küldhetne fotót, mert biztosan sokakat érdekelne ki mivel készült és így nem kellene beszélni. :) De ez csak egy ötlet.

    VálaszTörlés
  6. PunkyJazz: Én is örülök! Annyira szépek a munkáid, és örülök, hogy te is szereted a horgolást.
    Gyöngynagyker meg készülhet, mert csapatostul csapunk le. :)

    VálaszTörlés
  7. Előbb elfelejtettem kérdezni, hogy ugye megkaptad a levelemet? Elküldtem a fonalas linket és a bőrműves ismerősöm elérhetőségét. Ha nem, akkor légy szíves küldj nekem egy levelet, mert rosszul írhattam az e-mail címedet...

    VálaszTörlés
  8. Imádom a kis bálnát, annyira helyes!!! Örülök, hogy Te is örülsz! :)

    VálaszTörlés
  9. PunkyJazz: Válaszoltam is neked. Köszönöm szépen a linket. :)

    Noriko: Én nagyon örülök! Csodásakat készítesz. :)

    VálaszTörlés
  10. És én is nagyon örülök,hogy találkoztunk,igazán ámulatba ejtő szépségeket készítesz,és eddig csak képen láttam a munkáidat,élőben ezerszer szebbek!
    Gratulálok!!

    VálaszTörlés
  11. Eszti, persze, hogy örültem az ajándékodnak! nagyon gyönyörű, precíz munka! köszönöm még egyszer!
    Én is sajnálom, hogy nem tudtunk beszélgetni, szerintem kevés volt az idő :-( De talán legközelebb :-)

    VálaszTörlés
  12. Évi: Köszönöm a szép szavakat. Csak irulok pirulok. :)))

    Dia: Akkor legközelebb mindenképpen beszélgetünk! :)

    VálaszTörlés
  13. Esztikém!

    Örülök, hogy találkoztunk és örülök, hogy az egyik gyűrűm hozzád került!:-) tegnap már bejelöltelek, de valamiért nem vette be a gép...így akkor ma!:-))) Az ujjbűbkaidtól(elsősorban) elvagyok tócsásodva, de persze a többi munkád is nagyon nagyon tetszik!!!!
    puszi Marcsi

    VálaszTörlés
  14. ujjbábjaidtól (ezt baromira elírtam....bocsánat):-))))

    VálaszTörlés
  15. Marcsi, hihetetlenül aranyos vagy. :))) Minden szavad annyira kedves és annyira jól esik. :)

    VálaszTörlés