2010. július 1., csütörtök

Újra itt!

Most néztem, milyen régen írtam bejegyzést. Ennek egyik oka a pszichológia szigorlatom volt, ami végül 4-es lett, de megmondom őszintén nagyon, nagyon szenvedtetős volt. Szeretem nagyon és érdekel is, csak hát azok a szakszerű megfogalmazások... na azokra nem akart ráállni az agyam. Szerencsére az esős napok nem csábítottak a szabadba, így nyugodtan tudtam itthon tanulni. Bár a horgolótűim állandóan alkotásra invitáltak,  megbeszéltem velük, hogy csak egy kicsit bírják ki. :))) Ezután pedig megrendeléseket teljesítettem, mert azokból is összejött jópár. Sajnos fotózni nem mindet sikerült, csak azt ami meskára megy. Íme az egyik megrendelés, amit tudok mutatni egy mackó fickó volt. Szőrös fonalból horgoltam, ami megmondom őszintén igencsak feladta a leckét. Nagyon nehéz volt vele dolgozni, mert egyáltalán nem lehet látni, hogy hol vannak a szemek, amikbe ölthetnék. Viszont annyira pihe-puha ölelgetni való lett a végeredmény. Remélem új gazdijának is fog tetszeni, aki a barátjának szánja születésnapra. Szóval izgulunk nagyon.:))) Amióta megszületett Mackó úr, azóta itt ül mellettem és nézi a számítógépet. Azt brummogja, hogy ő is megtanulja, ha egyszer elég nagy lesz hozzá. Bízunk benne, hogy új gazdija türelmesen megtanítja mindarra, ami érdekli ezt a kis Mackót.


Ilyen volt a gombolyag:




És ilyen lett Mackó:


6 megjegyzés:

  1. hát igazán édes lett a végeredmény, biztosan az új gazdájának is tetszeni fog!

    VálaszTörlés
  2. Juuuuuujjjj, ez de éééééééééédes :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ez nagyon helyes lett! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök, hogy tetszik nektek. Köszönöm a kedves szavakat. :) Ilyenkor még nagyobb öröm alkotni.:))) Közben megérkezett a levél és az új gazdinak is tetszik! Úgyhogy lassan bélelek neki valami kis dobozkát, mert hát mégsem mehet pufi borítékban, még agyon nyomná a többi levél, és utazik új szerető családjához.:)

    VálaszTörlés
  5. Jéé, mintha csak Málnámat látnám barnában! Naffejűt rendeltek tőled meskán? Őrület!

    VálaszTörlés
  6. Hát konkrét képet kaptam, hogy milyet szeretnének, és az alapján készült. De nem szeretnék mackó gyártásba kezdeni, mert egyrészt szeretek a magam fejéből dolgozni, másrészt ezt meghagynám neked. :)

    VálaszTörlés