2010. szeptember 6., hétfő

Hűvös van

így elő vettem a nyáron megrendelt merinói gyapjú fonalat és készítettem belőle egy ujjatlan kesztyűt magamnak. Csodálatosak a színei, a tapintása finom puha, a végeredmény kellemesen meleg. Pont nekem való villamosra olvasni, gyerekekhez az udvarra játszani. Vidám színével nem enged teret a közelgő szürke télnek. Igenis vidámságot csempész lelkünkbe és jelzi: jön még meleg nyár...4 megjegyzés:

 1. Jajj, de csodásak a színei! Mint egy cukorrúd, vagy vaniliás-epres fagyi. Nagyon vidám, illik Hozzád tényleg! Csinálsz majd Meskára is? :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is tetszik! Imádom a színes dolgokat. Bár a kabátom fekete, van hozzá egy szuper hosszú színes sálam. Imádom!

  VálaszTörlés
 3. Tényleg olyan mint cukorrúd..:))ha ránéz ember már attól vidámabb lesz..:) hétvégén én is vettem horgolótűt..hát ne, tudom mire megyünk egymással..:))

  VálaszTörlés
 4. Mikor készítettem, már tudtam, hogy nekem szerelem ez ezzel a fonallal. De azt nem sejtettem, hogy nektek is ennyire fog tetszeni. :))) Örülök neki, nagyon!

  Zizou: Nem tudom, tegyek-e meskára. Mindenkinek más a kézmérete, én pedig nem tudom, milyen az ideális, ami a legtöbb embernek jó. De azért gondolkodom. :)

  diusbd: Én is a fekete ellensúlyozására készítettem. No meg a színek terápiás céljából, amire a téli nagy szürkeségben szükségem van. Így nem csodálom, hogy szereted a hosszú színes sálad. :)

  csipkerózsika: Kitartás! Elkezdeni nehéz, de ha egyszer belejössz, megy minden magától. Én is sokat szenvedtem, ma meg szenvedély a horgolás. :))

  VálaszTörlés