2010. február 18., csütörtök

Hagyomány és természetesség

Történt, hogy valaki, valahol e széles vilgában aggódni kezdett cseresznye fájáért, mert jött a hideg és csúf tél. Gondolván, hogy a meleg kötött és horgolt pulóverek minket, embereket megvédenek a hidegtől, akkor miért ne védhetné meg az ő egyetlen fácskáját is. Neki látott hát és készített neki egy pulóvert a cudar hideg fagyok ellen...





Akinek mindez nem elég, egy másik hölgy a világ egy másik szegletében arra gondolt, hogy az ő fája lesz a környék legkülönlegesebb fája... hát ki mondta, hogy a terítő nem mutat jól a fán?


2010. február 14., vasárnap

Nem tűntem el

csak egy kicsit kevés az időm. Ugyanis elkezdődött a 8 hetes szakmai gyakorlatom az óvodában, ezzel egyidőben járok suliba is, valamint bevállaltam, hogy gitározni tanuljak. Nem őrültem meg, csak nem gondolkoztam előre, ami engem gyakran jellemez. Amikor beiratkoztam gitár órára még tartott a vizsga időszak és akkor jó volt valami mást csinálni. Most meg örülök, ha eljutok az órára. Viszont nagyon évezem. A furulyával mindig az volt a bajom, hogy mellette nem tudok énekelni. A gitár azonban remek dalkíséretnek bizonyult. És boldogíthatok minden kedves szomszédot a gyakorlásommal. :)))
Az alkotásra emiatt elég kevés időm marad, de azért sikerül beszorítani valahova egy kicsit. Készül is egy kis ez+az, amit remélem nemsokára fogok tudni mutatni.
Addig pedig egy kép, amit a legutóbbi havazás alkalmával készítettem a Duna parton. Engem nagyon megnyugtat ez a kép, mert megmondom őszintén, én a hó szerelmese vagyok (az utána lévő latyakot azért én sem szeretem).